Eroare 500

Eroare 500 este o eroare generica.
Exist. multe motive pentru care aceasta poate sa apara, dar cele 3 cele mai frecvente sunt:
1) Permisiuni Fisiere / Foldere - serverele (care ofera cPanel) va bloca fisierele PHP, care sunt setate la 777 sau care sunt intr-un dosar care este setat la 777, sau chiar daca unul dintre dosarele parinte este 777.
In loc de a rula fisierul, serverul va arata eroarea 500. Din motive de securitate, atunci cand un fisier este setat la 777, oricine poate schimba codul sursa si/sau introduce malware acolo.
Permisiunile la fisiere ar trebui sa fie setate la 644 , iar la foldere 755.
2) Server timeout - Fiecare server are o setare time-out, care este timpul in care un script-ul este permis sa ruleze.
Aceasta limita variaza de la server la server, standard e 30 de secunde.
Daca executati un script care necesita o perioada lunga de timp pentru a termina (regenerarea miniatura, de import / export, sau de rezerva) si ajunge la setarea duratei de timp, o eroare 500 va fi afisata.
3) sintaxa incorecta in htaccess - Sintaxa In htaccess este foarte stricta, daca adaugati o comanda incorecta, sau chiar un caracter incorect, serverul va returna eroare 500.
Incercati si eliminati htaccess, Pentru a va asigura ca acesta este cauza, iar apoi se poate recrea (Pastrati o copie de siguranta a originalului, Htaccess In cazul in care serverul a avut unele variabile necesare acolo).


Daca aveti eroare 500 si sunteti sigur ca nu este cauzata de problemele de mai sus, va trebui sa verificati in LOG-uri pentru a obtine detalii cu privire la eroare.